BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Football Talk België (27/04). Anderlecht blijft onderhandelen met AEK over Vranjes, voorlopig nog geen deal

9 reacties

  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Ik kan ook een aantal fases opnoemen waqr club voordeel uit haalde en zo de match won. Maar toen hoorde we Verbist en co niet. Zelf de club fans waren stil op die momenten.
  • Guido Mangelschots

    5 jaar geleden
    Voor een goed begrip ik ben ook niet pro VAR . Maar telkens dat commentaar op de scheidsrechter daar wordt ik ziek van. Er niets of niemand die jullie tegenhoudt om zelf scheidsrechter te worden, er zijn er zoal te weinig. Dus inschrijven maar !!
  • dave hosten

    5 jaar geleden
    Het gaat hier niet over het feit of Genk verdient heeft gewonnen, wel over de opeenvolgende nadelige beslissingen door VAR in nadeel Club. Enfin, hopelijk neemt Verbist maatregelen ipv telkenmale nadien te moeten toegeven dat ze fout zaten
  • Theo Collewaert

    5 jaar geleden
    één penalty die er niet mocht zijn en één penalty die er wel moest zijn, betekent 5 punten meer voor Club , want Genk won nooit zonder die penalty en op Antwerp was ook na 5 minuten de match al gespeeld. Niet de spelers maar de scheidsrechters en zeker de VAR, Pots op kop, ook Virant, Bellon en Co hebben boter op hun hoofd. Het ergste is dat het hier gaat om miljoenen maar dat buitenstaanders bepalen wie die opstrijkt. Hopelijk doet Club hier iets aan, misschien voor de burgerlijke rechtbank
  • Mie Van Gestel

    5 jaar geleden
    VAR mocht geen strafschop geven volgens Verbist in de match Genk - Brugge,waarom altijd praten over var en nooit over de man,in dit geval 'Pots'.Die man is blind als het in voordeel moet zijn voor Brugge,en is helderziende als het in't nadeel is voor Brugge.