Instagrammodel Daisy Keech.
Volledig scherm
Instagrammodel Daisy Keech. © Instagram/YouTube

VIDEO. Instagrammodel krijgt constant verwijt dat billen niet echt zijn. Dokter velt nu zijn oordeel

BuitenlandEen Amerikaans Instagrammodel dat het beu was om de hele tijd te moeten horen dat haar mooi gevormde billen onmogelijk echt konden zijn, heeft de perfecte manier gevonden om haar criticasters het zwijgen op te leggen. Daisy Keech (19) trok naar een bekend plastisch chirurg in Beverly Hills en die hielp meteen alle twijfel uit de wereld.

15 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Jaloezie en afgunst is de nieuwste trend op het sociale media.
  • Andy De Schieter

    5 jaar geleden
    Ieder zijn goesting. Ik vind het helemaal niet in proportie. Die zijn veel te zwaar.
  • Johanna Ruiter

    5 jaar geleden
    Echte schoonheid zit in de juiste proporties van je lichaam. De juiste proporties geeft modellen. Dit meisje heeft echter een te grote derriere met daarboven in verhouding een veel te klein en smal lijf. De verhoudingen kloppen niet. Gelukkig vinden een hoop mensen het mooi en is ze er gelukkig mee.
  • Tina Colpaert

    5 jaar geleden
    Ik persoonlijk vind het niet lelijk maar mooi ook niet zo van die Braziel konten maar vind wel verschrikkelijk dat mensen al moeten beginnen bewijzen wat echt is aan hun lichaam!
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Billen hebben bij vrouwen een functie : ze slaan vet op die als een reserve dient. In de prehistorie en in sommige culturen hadden/hebben vrouwen met zeer ronde billen status. Deze jonge dame heeft ws een 'oud' gen dat heel actief is. In de prehistorie was de top : billen EN borsten. Op grond van de vruchtbaarheidsbeeldjes ...