Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Jakob Fuglsang is de sterkste van het peloton en zet de kroon op het werk met winst in Luik-Bastenaken-Luik

Luik-Bastenaken-LuikJakob Fuglsang heeft Luik-Bastenaken-Luik gewonnen. De Deen van Astana (34) reed weg op de Roche-aux-Faucons, ontsnapte aan een val in de afdaling naar Luik en mocht aan het eind van het verhaal in zijn eentje vieren. Het Bora-Hansgrohe duo Formolo-Schachmann eindigde op twee en drie.

18 reacties

  • Walter De Vuyst

    5 jaar geleden
    Bravo Fuglsang , in de Amstel Gold Race hield je er in de laatste kilometer tezamen met alaphilippe een slakkegangetje op na waardoor Van der Poel nog handig gebruik kon maken om naar de zege te snellen . L.B.N. liegt echter niet , de zwaarste klassieker van het voorjaar , waar je iedereen uit het wiel kletste en solo naar de meet reed .
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Van Avermaet had zich beter koest gehouden en proberen mee te gaan met de beslissende aanval van Fuglsang. Als je niet 100% in conditie zijt moet ge niet proberen weg te springen zolang er genoeg knechten zijn om je terug te halen.
  • Willy Slegers

    5 jaar geleden
    GVA = Gregske Van Avermaet. Gisteren gaf m toch toe dat de fout voor zijn prestaties volledig bij hem liggen. Allez zeg? Bij wie anders? Omdat de anderen niet op kop willen rijden als gij erbij zijt en je in het wiel meenemen naar de meet? Als je zelf meerijdt dan gaan die anderen ook wel rijden hoor.
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    als alaphillipe de kastanjes zelf uit het vuur moet halen is het ook wat minder
  • Patrick Wallaert

    5 jaar geleden
    Didier Briglia. Ja het voorjaar was niet fameus voor de Belgen . Maar geen enkele voorjaarskoers gewonnen ? En Parijs Roubaix dan , bij mijn weten was dat Gilbert toch. GVA daar bedoel je allcht Van Aert mee . Ja komt nog wat tekort op einde, maar een dikke nek ? waar haal je dat uit .