Thorgan Hazard rond met Borussia Dortmund

BundesligaAls het aan Thorgan Hazard ligt, speelt hij volgend jaar bij Borussia Dortmund. De Rode Duivel, 26 intussen, zegt bij VTM Nieuws dat hij persoonlijk rond is met de Duitse topclub. 

6 reacties

  • Carlos Coltrane

    5 jaar geleden
    Ik vind Thorgan Hazard een betere voetballer dan zijn broer Eden. Thorgan kan beter verdedigen, is aanvallend bijna zo gevaarlijk als Eden, en Thorgan staat er iedere wedstrijd, daar waar Eden zich soms niet laat zien.
  • Dave Janssens

    5 jaar geleden
    Hij speelt 2 jaar in Duitsland waar grote clubs zoals Borussia steeds aan scouting doen en op zoek zijn naar versterking. Maar Jan De Vos ziet het weer beter vanuit zijn luie zetel. In Duitsland weten ze niet wat ze doen. Over Witsel hebben velen hetzelfde gezegd. Zou niet meekunnen na China. Dat hebben we ook gezien^^. Hier bij ons lijkt het er op dat betweters in legbatterijen worden gekweekt maar ze hebben NOOIT ook maar 1 keer gelijk gehad. Wiedes, op negatieve emoties kan je niets bouwen.
  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Als iedereen zo praat met een stap zetten voor een nieuwe carrière , ja waar gaan we dan naar toe . En het is nooit om het geld te doen zoals ook Vanaken had gezegd "Hij voetbalt niet voor het geld". Ja voor wat verandert hij dan steeds van club .
  • Bart Mermans

    5 jaar geleden
    Veel geluk bij BvB. Voor LGB heb jij je best gedaan. We hopen nog op Europees voetbal.
  • Jan De Vos

    5 jaar geleden
    Geen meerwaarde voor Dortmund ! Overroepen speler.