Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Colruyt geeft bijkomende uitleg over terugroepactie rundvlees

"Omdat er onduidelijkheid is bij onze klanten over de omvang van de recall van rundvlees en rundvleesbereidingen, willen we het bericht daarover van gisteren nuanceren en eventuele ongerustheid wegnemen", zo laat Colruyt weten. Zaterdag riep Colruyt gebakken rosbief, vers rundvlees en bereidingen op basis van gemalen rundvlees terug wegens de mogelijke aanwezigheid van de bacterie E. coli STEC.

18 reacties

  • Marc De Rouck

    5 jaar geleden
    Beste Steffi en Yentl, bij slagers gaan die controles ook door , is er ook tracering en wordt ingeval van infectie net hetzelfde gedaan (wettelijk verplicht) en geven de onafhankelijke labo's die gegevens door aan het FAVV dus stop idd het gezijk.
  • Yentl Dobbelaere

    5 jaar geleden
    werk zelf in de colruyt in de beenhouwerij.. denk dat wij meer controle hebben dan bij de plaatselijke beenhouwer! natuurlyk zijn er altijd mensen die alles beter weten he ;) en alles dat wij gebruiken moeten we inscannen zodat alles traceerbaar is!
  • Steffi Cornelis

    5 jaar geleden
    Er zijn toch enkelen die totaal blind zijn, ze zeggen er staat geen lijst op de site. Open de site er staat een banner, op klikken. Een tip mss moet je op HIER klikken. Net gedaan en ik vind de lijst. En zeggen dat het vlees beter is bij een slager is pure onzin of komt hun vlees zomaar geslacht binnengewandeld. Komt ook van een slachthuis dus kan daar ook perfect een bacterie inzitten, maar zij gaan niet zeggen dat er een bacterie inzit. Stop met in de commentaren te zeiken.
  • rudi Dido

    5 jaar geleden
    mij niet meer gezien voor vlees
  • Yana Devrekere

    5 jaar geleden
    1kg + gratis bacteriën, bah, geef mij maar de plaatselijke slager, misschien wat duurder maar wel gezonder!