BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
1
EINDE
0
Anderlecht AND
  • 45' 74' Goal Wesley Moraes

VIDEO. Met alweer hoofdrol voor de VAR: Club klopt Anderlecht in klassieker en behoudt kans op de titel

Belgisch voetbalClub heeft het tij gekeerd, het staat weer tweede. Het won weliswaar nipt maar zeker verdiend van een verdienstelijk Anderlecht. Club doet met zes punten achter op Genk maar met nog vier matchen te gaan, nog volop mee voor de titel.

22 reacties

  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Als ge zoals ik ongeveer 6000 matchen LIVE beleefd hebt, overal in Europa van topteams tot pre-miniemen, met een record van 11 matchen op één week dan wil ik wel eens over voetbal met u praten Mijnheer Foubert. Maar dan gaat ge eerst uw intellectuele oneerlijkheid nog moeten bijschaven ook.
  • Dirk Van der Weeën

    5 jaar geleden
    Ik denk Gaston dat jij een andere match gezien hebt,als je niet in de 16 geraakt doe je niet mee basta.Eerste helft 1 aanval gezien van de vodden en het was alles.Heimelijke overtredingen,aan het haar getrokken,geen verstand van voetbal. Nee nee maat niet mee kunnen ,een brosselploegje nog minder dan Fc De kampioenen. Zelfs Union is beter en dat zegt al genoeg.
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Als je over het handspel niet kan of wil oordelen, zwijg dan ook over buitenspel want dan geef je duidelijk aan dat je zelf geen verstand van voetbal hebt. Maar die denken dan dat ze er alles over weten. En dat de paarsen niet meededen is ook aan de haren getrokken. In de zestien geraken was inderdaad moeilijk met die heimelijke overtredingen; zie maar het aantal vrije trappen halfweg de speelhelft.
  • dave hosten

    5 jaar geleden
    Wat is Anderslecht laag gevallen, ook de successupporters gaan mee de dieperik in in hun daden met dat van "hun" club....triestig. Ik weet nog in het jaar dat Club voorlaatste stond dat de supporters nooit zo hebben gehandeld...enfin, zegt veel over de malaise daar die al paar jaren aansleept. VAR, zal altijd discussie blijven en ik zou het terug naar af voeren...Verbist, denk er over na of anders moet je tot eigen scha en schande opnieuw toegeven dat Club opnieuw is benadeeld?!
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    En ze blijven ons maar bestelen hé. Nu door onbestaand buitenspel te fluiten. Diegene die zeggen dat het wel buitenspel was zijn ofwel stekeblind of gewoonweg oneerlijk en laf. Over het handsspel weet ik niet juist wat het reglement zegt dus ga ik daar niet over oordelen. Maar blijkbaar zijn er hier mauvekes die het reglement maar al te goed kennen. Ja 't zijn nu éénmaal kenners ook hé !