Wesley glipt -randje buitenspel- door de Anderlecht-defensie.
Volledig scherm
Wesley glipt -randje buitenspel- door de Anderlecht-defensie. © rv

Jan Breydel woest na afgekeurde goal Wesley: “Laat de buitenspelregel vallen. Opheffen die nonsens!”

Consternatie en woede vlak voor rust in Brugge. Wesley schuift de openingsgoal voorbij Didillon in doel, maar de VAR verpest het feestje wegens buitenspel. Discutabel - da’s het minste dat je kan zeggen. De herhaling maakt ons amper wijzer. “Deze beslissing valt eigenlijk niet te nemen”, analyseerde Jan Mulder in de studio van Play Sports Telenet

82 reacties

  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Weet ge waar ik van wakker lig Deploige ? Dat mensen zoals jij nog steeds niet mijn naam correct kunnen schrijven ondanks al die noten op uw zang hier voortdurend tegenover iedereen.
  • Norbert Deploige

    5 jaar geleden
    Rik Capelle........slaap jij wel goed ? Van alle punten die ze vorig jaar en zeker in het kampioenschap met Preud’Homme als trainer.......gekregen en bestolen hebben is laf en wraakroepend geweest. De ganse Club , supporters, spelers, staf, media , bestuur en trainer intimideerden toen alles en iedereen......een schande was het toen.
  • Johan maes

    5 jaar geleden
    Nu is er de VAR en natuurlijk iets moeilijker voor brugge om kampioen te worden !! En toch proberen ze alweer om iets te vinden om toch nog die titel te pakken via alle mogelijke omwegen !!
  • Maria de swert

    5 jaar geleden
    Scheidsrechter ziet het niet , lijnrechter evenmin maar de VAR ziet het met een vergrootglas , Proficiat !
  • john dewit

    5 jaar geleden
    Rik ik begrijp je maar je moet ook kunnen toegeven dat jullie vorig seizoen dikwijls voordeel gehad hebben . Jullie konden ook een strafschop tegen gekregen hebben niet dat ik dat zelf nodig zou vinden ! Een eerlijke rsca sup die hoopt dat dit seizoen snel voorbij is !!