Lambrecht geeft geen strafschop. Mata kreeg de bal tegen de steunarm, maar Anderlecht krijgt dus geen strafschop op een dienblad.
Volledig scherm
Lambrecht geeft geen strafschop. Mata kreeg de bal tegen de steunarm, maar Anderlecht krijgt dus geen strafschop op een dienblad. © Telenet Sports

Ex-topref Gumienny over handsbal van Club in zestien: “Op zijn minst discussiegeval, graag snel duidelijkheid”

35 reacties

  • St V riel

    5 jaar geleden
    als je goed naar de beelden kijkt zie je dat de bal duidelijk van richting verandert bij de hands, daardoor blijft hij in balbezit, dus strafschop, ben benieuwt wat de brugge sups er van denken als een dergelijke fase in hun nadeel uitdraait.
  • johan vandeweghe

    5 jaar geleden
    met zijn rug naar de bal ? geen strafschop dus!
  • Frank Vandenbussche

    5 jaar geleden
    Wat voetbal 'kapot maakt' is de inconsequentie; dan eens wel penalty, dan weer niet voor vergelijkbare fase. De 'geest van het spel' leidt tot frustratie op alle banken, bij alle spelers, supporters, journalisten, voetballiefhebbers en ja zelfs arbiters. Dit wil zeggen dat één mm buitenspel dan ook buitenspel is. Willen we het plezier in het voetbal behouden, dan had dit penalty moeten zijn, en de goal werd terecht afgekeurd (ervan uitgaande dat het slechts een mm buitenspel was).
  • Johan maes

    5 jaar geleden
    De VAR moet niet worden afgeschaft , maar de supporters met oogkleppen m.a.w. de fanatieke oneerlijke supporters moeten worden opgevoed !! En alcohol in een voetbalstadion moet worden verbannen en dan kunnen we praten !! En dan nog iets, als neutrale voetbalfan, alleen Genk verdient kampioen te worden en in het andere geval moet er onderzoek worden gedaan !!!
  • Eddy Grysouille

    5 jaar geleden
    Het zijn duidelijk de RSCA-spelers en fans die zeggen dat het hens was. Maar wat over het afgekeurde doelpunt van Club? Zijn de RSCA spelers dan wat meer dan de Club spelers? Als het in hun nadeel is, is kot te klein, maar andersom is er nooit iets aan de hand. Eerlijkheid dat staat niet in het woordenboek bij RSCA.