Penguin Publishing Group
Volledig scherm
© Penguin Publishing Group

“Zo was mijn leven met Whitney Houston”: lesbische minnares van overleden ster doet haar verhaal

CelebritiesZat Whitney Houston in een geheime lesbische relatie met haar hartsvriendin Robyn Crawford verwikkeld? Het wordt intussen al enkele jaren gesuggereerd, maar nooit kwam er een sluitend antwoord. Daar komt nu verandering in, want Robyn Crawford heeft haar allesonthullende memoires neergeschreven. In ‘A Song for You: My Life with Whitney Houston’ laat de Amerikaanse in haar hart én in haar relatie met Whitney kijken. 

7 reacties

  • Wesley Noffels

    4 jaar geleden
    Een leven in de spotlights is voor weinigen duurzaam.
  • Toran Korshnah

    5 jaar geleden
    Wat een zielige commentaren. Geld verdienen gebeurt altijd door lijkenpikkerij, het pikken van ideeën, het uitwerken van wat reeds bestond. Ze heeft groot gelijk. Laat haar maar verdienen.
  • Naziha Zerouali

    5 jaar geleden
    Ik ben blij dat ze haar verhaal doet! We kunnen hier met zijn allen een les uit leren. Namelijk dat t belangrijk is om jezelf te zijn. En dat we niet zo moeten oordelen over anderen.
  • Louis Bouduin

    5 jaar geleden
    De waarheid vertellen wordt dan lijkenpikkerij. Dan zou veel verborgen blijven, heel veel nooit het daglicht zien. Ik vind het goed dat zij na al die jaren met dit verhaal op de proppen komt, zelfs indien het niet 100% waar is. Dat is het nooit. Maar ook al in de docu over het leven van de zangeres komt dit aan bod.
  • Gerd Peeters

    5 jaar geleden
    Wel gemakkelijk om geld te verdienen op de kap van Whitney, die kan haar toch niet meer verdedigen, een echte lijkenpikster.