Donald Trump.
Volledig scherm
Donald Trump. © AFP

Trump deed al tienduizend (!) onjuiste uitspraken als president

Donald Trump heeft al meer dan 10.000 onjuiste of misleidende beweringen gedaan sinds hij iets meer dan twee jaar geleden president van de Verenigde Staten werd. Dat blijkt uit een telling van de ‘factcheckers’ van de krant Washington Post.

12 reacties

  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Hij claimt een jonge viriele man met uitzonderlijk hoog IQ te zijn. Hij claimt ook dat hij de gezondste en sterkste president ooit is. Wat een grap die man. 4 jaar betaald om te golven en campagne te voeren. Het enige wat hij bereikt heeft is afbraak aan wat vorige presidenten opgebouwd hebben. Nieuwe handelsakkoorden met china, europa, canada, mexico, enz.. nog steeds niet heronderhandeld haha, the artof screwing up.
  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Het gaat de US absoluut niet economisch voor de wind. Het deficit groeit verder (Trump beloofde dit te minderen) en de landbouw moet gesubsidieerd worden om te overleven temidden de handelsoorlogen door deze president opgestart. Ondertussen probeert hij ook nog eens de rente OMLAAG te halen waardoor in geval van een recessie de fed ze niet kan opvangen.
  • Peter Bonacasa

    5 jaar geleden
    Sommige mensen geloven dan ook alle leugens, zoals IQ156, maar menen nog altijd dat ze relevant zijn op dit forum, terwijl het tegendeel waar is.
  • Kris Geens

    5 jaar geleden
    Als of de democraten en andere politiekers waar look ter wereld en de mainstream media nooit geen leugens vertellen het is aan de mensen zelfs wat ze willen geloven en wat niet
  • Michel Van Limbergen

    5 jaar geleden
    Who caes? De politici liegen er hier ook op los!