Bart Tommelein.
Volledig scherm
Bart Tommelein. © Photonews

Scherpe kritiek op voorstel Groen om flexi-jobs af te schaffen: “Niet met ons”

Groen wil komaf maken met de flexi-jobs. Dat zei voorzitster Meyrem Almaci in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Gwendolyn Rutten en Bart Tommelein van Open Vld en Hendrik Bogaert van CD&V reageren scherp op die stellingname van Groen. “Dat zal dan zonder ons moeten gebeuren”, aldus Tommelein.

44 reacties

  • Pieter De Ruyter

    5 jaar geleden
    Flexijob =legaal zwartwerk,net zoals al die poetsvrouwen uit Polen met van die dienstencheques.Ik betaal nu via mijn belastingen de kuisvrouw van mijn baas,de ideale liberalenwereld.
  • Raoul Rouma

    5 jaar geleden
    Moet die nu elke dag in de krant. Zijn opmerkingen zijn geen cent waart omdat die morgen het tegenovergestelde predikt. Man met een zéér groot ego maar kan weinig rekenen op zijn ontbrekend intellect(aangeboren). Speelt in een veel te hoge klasse in verhouding van zijn kunnen.
  • Eric Urkens

    5 jaar geleden
    Mevrouw Almaci, de helft van de economie in Borgerhout draait zwart. Ik hen het vermoeden dat dit op vele plaatsen niet anders zal zijn. Mest eerst die stal uit.
  • Luc Van Bogaert

    5 jaar geleden
    Dus de VLD en de donkerblauwe N-VA pleiten voor meer 'hamburgerjobs'. Drieof zelfs meer jobs uitoefenen op alle onmogelijke tijdstippen en op het eind van de maand nog niet eens toekomen.
  • San Pauwels

    5 jaar geleden
    Flexi-jobs zijn enkel voor mensen die al een job hebben en daar wringt het schoentje. Het is en blijft een vorm van discriminatie. Je kan dan net zo goed zwartwerk tolereren: de sociale zekerheid ontvangt dan ook geen inkomsten en dat in tijden van een grote staatsschuld. Wanneer men voldoende verdient, hoeft men ook geen flexi-job uit te oefenen. Wie gepensioneerd is, zou geen job meer hoeven te doen om rond te komen.