Van l naar r: KV Mechelen-bestuurder Olivier Somers, spijtoptant Olivier Myny met zijn advocaat De Preter en bondsprocureur Kris Wagner.
Volledig scherm
Van l naar r: KV Mechelen-bestuurder Olivier Somers, spijtoptant Olivier Myny met zijn advocaat De Preter en bondsprocureur Kris Wagner. © PN

Spoedprocedure in ‘Operatie Zero’ - Advocaat KVM: “Dit is niet ernstig” - Wagner zorgt meteen voor commotie

MatchfixingDe inleidende zitting op de bond over vermeende wedstrijdvervalsing zorgde al meteen voor vuurwerk. Maar wat is er exact besproken? Een handleiding. Daaronder is de liveblog van de eerste dag van het ‘voetbalproces van het jaar’ te herlezen.

70 reacties

  • Marcel Caers

    5 jaar geleden
    Als er toch niets aan de hand is waar maken deze heren zich dan toch zo druk over
  • St V riel

    5 jaar geleden
    de advocaten van mechelen zijn er gewoon op uit om het zo lang mogelijk te rekken, en niets anders.
  • FREDDY ELEWAUT

    5 jaar geleden
    Wat als Mechelen de laatste match tegen. Anderlecht Brugge had gespeeld wat zou er dan gebeurd zijn dat kun je wel raden nu word alles opgeklopt en wat met al die geldstromen die door de voetbalbond niet getolereerd worden dat kan je ook raden Zielige Franstalige voetbalbond
  • Carol Vander Cruyssen

    5 jaar geleden
    @francois de keyser: wat is volgens U de definitie van sport? Graag wat verduidelijking...
  • francois de keyser

    5 jaar geleden
    Heren, voetbal is maar een spel géén sport. Maar wel een spel waar heel wat geld in om gaat. Emoties worden opgezweept door de media: tv en kranten alsof alles van 'kapitaal belang' is. Ja, zeker voor bepaalde spelers en bepaalde club leiders die er geld willen uitslaan of voor egotripperij. En dan nog het clubje van de bond. En van onder welke steen hebben ze die ego Wagner vandaan gehaald? Wat een triste boel.