Volgens de PVDA-fractieleider in Namen zijn de uitlatingen van Lenoir (foto) te wijten aan een psychische ziekte.
Volledig scherm
Volgens de PVDA-fractieleider in Namen zijn de uitlatingen van Lenoir (foto) te wijten aan een psychische ziekte. © PTB, Facebook

PVDA’er stapt op na seksistische uitspraak: “Slet van de partij”

NamenJean-François Lenoir (PVDA) neemt ontslag uit de gemeenteraad in Namen. Dat bevestigt PTB, de Waalse tegenhanger van PVDA. De man had op Facebook aangebrande opmerkingen gemaakt over zijn cdH-collega Dorothée Klein. 

4 reacties

  • Jan Vannuffelen

    5 jaar geleden
    Wie heeft in zijn leven nog nooit zoiets gezegd , als iedereen daar ontslag voor moet nemen . Zielige wereld aan het worden .
  • Laetitia David

    5 jaar geleden
    PvdA en VB hebben echt bijna alles gemeen. Hun economische plan is bijna identiek en hun taalgebruik ook. Het bewijs dat extremen de oplossing niet zijn maar wel het probleem, onmogelijk met zulke mensen deftig te spreken of te redeneren omdat ze te kortzichtig en zwart-wit denken.
  • Wim Verjoosen

    5 jaar geleden
    Walgelijk gefrustreerd ventje!
  • Bart De Kort

    5 jaar geleden
    Wel goed om weten vooraleer je nog maar zou overwegen om deze partij te stemmen. Ze laten dus willens nillens mensen met een psychische ziekte zetelen. Zij zijn dus voorstander dat het land wordt geleid door mensen met psychische problemen … Dan kunnen ze natuurlijk achteraf altijd zeggen dat ze er niets aan konden doen. Foei, foei, foei ...