Daan is 26 en nog altijd maagd: “Ik voel enorme druk”

Daan Wielens uit het Nederlandse Deventer is 26 en heeft ‘het’ nog nooit gedaan. Hij maakte de documentaire ‘Knaap’ over de druk die zijn maagdelijkheid op zijn schouders legt. “Ik ben echt niet de enige: dit komt veel vaker voor dan mensen denken.”

8 reacties

  • marc wils

    5 jaar geleden
    Beter maagd dan een draak van een vriendin aan de hand.
  • Miguel Leboucq

    5 jaar geleden
    Pff, het is gewoon het resultaat van de sociale druk en de media dat men "het" zo vroeg mogelijk moet doen. Ik ben 45, nog altijd maagd, gezond en lig er absoluut niet van wakker.
  • Mathieu Vandelook

    5 jaar geleden
    De maatschappij geeft ons dan ook een totaal verkeerd beeld over liefde met alle Disney films en romcoms. De harde waarheid is helaas dat er niet op elk potje, een dekseltje past.
  • Martin Essen

    5 jaar geleden
    Ach... ik ben inmiddels 40 en ook nog steeds maagd. Nooit seks gehad, enkel gezoend of wat knuffelen. Ervaar ik ook druk?! Nee man, het boeit me geen ruk! En anders was ik wel naar de hoeren gegaan.
  • Daiko Katana

    5 jaar geleden
    Ik snap de heisa niet. Ik ben er dubbel zo oud en heb het nog nooit gedaan. Wel kansen gehad, maar het is er nooit van gekomen. Druk heb ik nooit gevoeld, seks is iets tussen jou en je partner en het kan me dan ook geen bal schelen wat anderen er over vinden of denken. Het is niet omdat het alomtegenwoordig is, dat er vaste regels en richtlijnen voor bestaan.