Stijn De Smet
Volledig scherm
Stijn De Smet © BELGA

Football Talk België (30/04). Stijn De Smet stopt met voetbal - Lamkel Zé komt weg met één speeldag schorsing

18 reacties

  • Dirk Van der Weeën

    5 jaar geleden
    Wat heeft dat hier nu weer mee te maken Foubert?Kan jij nu echt niets anders?Ik denk als het over competitievervalsing gaat jullie het zwijgen jullie hebben,En dat is al meerdere malen bewezen.Zelfs op Europees vlak. Dus Gaston bekje in je pluimen graag.
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    ik duim ook voor Mechelen maar uit sportief perspectief waar het bij Andersnietsdanslecht uit eigenbelang is ! Bovendien uit symphatie tegen de bond, de tegenstander die op allerlei manieren getracht hebben de voorbereiding van Mechelen onderuit te halen !
  • jenny charels

    5 jaar geleden
    Als ze zichzelf al vergelijken met Lokeren en Oostende, dan weten de Anderlecht supporters wat hen te wachten staat. Degradatie zoals bij Lokeren en/of puinhoop zoals bij Oostende, of een combinatie van de 2.
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Ja Kristof, met Rezai heeft clubke hetzelfde gedaan. Maar die hebben ze gekocht omdat hij clubke een paar keer een loer gedraaid heeft … maar geen sprake van competitievervalsing hoor ook al was het seizoen al begonnen.
  • Frank Coussement

    5 jaar geleden
    Wat loopt die vanhandenhoven daar nog te doen. Nooit iets bewezen maar wel nog aan tegenover mensen van de medische staf.