Rechtbanktekening van Klaus Ross.
Volledig scherm
PREMIUM
Rechtbanktekening van Klaus Ross. © ANP/ANP Graphics

Joke (43) zag chemo als gif, maar het alternatief van natuurgenezer Klaus Ross kostte haar het leven

Voor het eerst stonden nabestaanden vandaag tegenover Klaus Ross, de Duitse natuurgenezer die mogelijk verantwoordelijk is voor de dood van hun geliefden. Een van hen was Nederlander André, die samen met zijn partner Joke vol overtuiging voor het Duitse avontuur ging. “Joke zag chemo als gif.”

8 reacties

  • Hans Nathalie Vandevoordt-Verluyten

    5 jaar geleden
    Deze patiënt heeft een weloverwogen keuze gemaakt ivm haar behandeling, gegokt en verloren. Dat is haar volste recht om die keuze te maken, je bent nog altijd baas over je eigen lijf. Er zijn ook mensen die volledig voor chemo kiezen en toch sterven, zullen we dan ook allemaal de dokters aanklagen?
  • Igor Vermoortel

    5 jaar geleden
    zoveel mensen hier die duidelijke intensieve wetenschappelijke studies gedaan hebben over chemo. doet deugt om te zien dat iedereen objectief onderzoek aan het doen is!
  • Elle Devee

    5 jaar geleden
    Zucht. Mensen geloven liever kwakzalvers dan echte wetenschappers. En onze huidige instant media cultuur zal het enkel maar erger maken. Iedereen kan zomaar nonsens posten en het wordt als zoete koek geslikt en massaal gedeeld.
  • erik vl

    5 jaar geleden
    Chemo is inderdaad vergif, en geneest niks. Maar die dokters worden natuurlijk niet aangevallen, die mogen alle dagen mensen naar het kerkhof helpen, tegen een veel te hoge betaling. Het blijft helaas dierenrijk, en mensdom.
  • Lucien Raes

    5 jaar geleden
    Dat is de mens: wetenschap wordt als demonisch afgedaan, maar een mooiprater die er ook nog veel geld voor vraagt wordt blindelings gevolgd. Idem met vaccins. Dan moeten ze er maar zelf voor opdraaien. Maak vaccins en gewone geneeskunde duurder, veel duurder zodat men niet meer denkt dat het "gif" is. Gratis en goedkoop wordt niet geloofd.