Speciaal aanklager Robert Mueller. Archieffoto.
Volledig scherm
Speciaal aanklager Robert Mueller. Archieffoto. © REUTERS

Mueller: “Conclusies Ruslandonderzoek zijn niet volledig weergegeven”

Speciaal aanklager Robert Mueller heeft in een brief aan de Amerikaanse minister van Justitie William Barr geklaagd dat diens samenvatting van vier pagina’s van zijn Ruslandonderzoek de conclusies geen recht doen. Dat schrijft de Washington Post. Vandaag moet Barr voor het Gerechtelijk Comité in de Senaat getuigen.

28 reacties

  • Dirk Van Brussel

    5 jaar geleden
    Karel, wat U aanhaalde is buiten de kwestie. De vragen blijven en die gaan niet verdwijnen met hypothesen of suggesties.
  • Laetitia David

    5 jaar geleden
    Alles wordt in het doofpot gestoken, dit is het bewijs dat Trump wel schuldig is. Niemand kan dit nu nog in twijfel brengen.
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Barr is aangesteld door Trump. Hij is niet zomaar aangesteld, maar wel omdat Barr een echte marionet is en Trump blind volgt. Letterlijk een stroman zeg maar. Dit onderzoek moet naar de doofpot, Mueller zijn onderzoek heef tal vele andere zaken uitgewezen zoals belemmering van de rechtsgang bv. Maar Barr dekt het toe, en bekijkt hoe ze gaan afrekenen met Mueller De ex adviseur van de laatste presidenten tot Nixon, verklaarde wel een en ander op een Amerikaanse zender. Nixon verbleekt zei hij.
  • heinz wolf

    5 jaar geleden
    Dit is het zelfde als een deskundige zijn bevindingen over de sporen gevonden op de "crime scene" door een buitenstaander moet laten voorlezen. Hij kan ook niet op de bijkomende vragen van een jury antwoorden. En waarom heeft Barr een redigeerde versie voorgelezen? Wat kan er bij Trump nog alles door de beugel zonder dat zijn partij eindelijk de noodrem trekt?
  • Dirk Van Brussel

    5 jaar geleden
    Vriendje van Trump, minister van justitie die bepaald wat relevant is en wat niet ? Dat stinkt enorm. Het is aan het parlement om te oordelen wat wel en wat niet relevant is. Niet betrokken partij.