Ronnie en Nikki
Volledig scherm
Ronnie en Nikki © BRUNO PRESS/Instagram Nikki Ros

Nederlandse rapper Ronnie Flex ontkent dat hij realityster Nikki Ros zwanger maakte

ShowbizzRapper Ronnie Flex (27) heeft via zijn management laten weten dat hij in geen geval voor de tweede keer vader wordt. Volgens Nikki Ros, die in 2017 deelnemer was aan het realityprogramma Ex On The Beach: Double Dutch, is zij momenteel 19 weken zwanger. De vader van de baby zou Ronell Plasschaert zijn: de echte naam van Ronnie Flex. 

1 reactie

  • mertens jean

    5 jaar geleden
    Waarom al die heisa, laat ze een test doen en het is rap geweten.
  1. Ze doet alleen het hoognodige, maar wil toch vergoeding van 1,5 miljoen: Nederlandse Amalia eist dotatie op
    PREMIUM
    Royalty

    Ze doet alleen het hoognodige, maar wil toch vergoeding van 1,5 miljoen: Nederland­se Amalia eist dotatie op

    Kroonprinses Amalia (20) eist binnenkort dan toch haar dotatie op. Of toch deels, want concreet gaat het ‘enkel’ om haar onkostenvergoeding, die echter 1,5 miljoen euro per jaar bedraagt. Een duidelijk verschil met onze kroonprinses Elisabeth (22), al oordeelt de Nederlandse troonopvolger dat ze steeds meer uitgaven moet doen en dat geld dus nodig heeft. Maar dat roept vragen op in Nederland. “Ze doet alleen het hoognodige, en dat begint langzaamaan erg op te vallen.”
  2. Onze reporter op ‘concert van de eeuw’ in Parijs, samen met Vlaamse Swifties: “Wel slikken als er 1.600 euro van je bankrekening gaat”
    PREMIUM
    Reportage
    3

    Onze reporter op ‘concert van de eeuw’ in Parijs, samen met Vlaamse Swifties: “Wel slikken als er 1.600 euro van je bankreke­ning gaat”

    Taylor Swift is zowat de grootste popster van de planeet en dat heeft onze reporter Esther De Leebeeck geweten. Als fan – ‘Swiftie’ in het jargon – was ze dan ook extatisch om de Europese aftrap van haar ‘Eras Tour’ mee te maken in Parijs gisteravond. En met haar vele andere Vlaamse Swifties. “Al jaren heb ik een Taylor Swift-spaarrekening”, vertelt mama Femke (27) uit Niel. Wat maakt Swift anders dan alle anderen? En hoe was het concert waar de halve wereld wil bij zijn nu écht?