VIDEO. “Ik ben er kapot van”: Gentse fans op Sint-Pietersplein in zak en as na verloren bekerfinale

9 reacties

  • bob jansens

    5 jaar geleden
    ETIENNE LAUWEREYS, volmondig mee eens.
  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Het zijn allemaal toptrainers, tot dat ze het moeten doen! Waarom niet beginnen met Bezus, Dejaegere en Esiti? En Odidja? Als hij het moet doen dan faalt hij gewoonlijk. Hij kreeg 2 mooie kansen om op doel te trappen maar verkwanselde ze! En het verschil met de doelmannen was ook frappant! Allez volgend seizoen weer een nieuwe trainer en een rits meelopers zeker?
  • Danny Wauters

    5 jaar geleden
    Nu gaan ze nog maar eens moeten bouwen aan een ploeg zeker. Ik kon mij wel vinden in de analyse van Jan Mulder, die in mijn ogen op zijn eigen manier toch vaak de nagel op de kop slaat. Niet dat De Witte of Louwagie moeten ontslag nemen, ze hebben veel gedaan voor de club,waarvoor dank. Maar ze mogen inderdaad wel eens de hand in eigen boezem steken. Als je wil doorgroeien naar een constante topclub die ieder jaar mee wil doen, voor laat ons zeggen plaats 1 en 2, investeer dan in spelers.
  • claude walry

    5 jaar geleden
    Verliezen tegen een ploeg die 6 weken heeft stilgelegen! 1st klasse niet waardig!Amaai voor supporters die jaarlijks al dat geld uitgeven!In den tijd met Hein ........
  • ETIENNE LAUWEREYS

    5 jaar geleden
    Ze dachten op voorhand dat ze simpel gingen winnen tegen dat ploegske uit 1B dat liefst een maand en half heeft stil gelegen. Hi hi.