Reuters/EPA/RV
Volledig scherm
Reuters/EPA/RV © EPA

Zou het voor 11 miljoen euro? Cristiano Ronaldo wordt genoemd als nieuwe eigenaar van duurste sportwagen ooit

Time-outIs Cristiano Ronaldo de eigenaar van de duurste en meest unieke sportwagen ter wereld? Het gerucht gaat druk de ronde in de Spaanse pers. De aanvaller van Juventus zou volgens AS en Marca de nieuwste eigenaar van de Bugatti ‘La Voiture Noire’ zijn, een sportwagen die meer dan 420 kilometer per uur haalt.

34 reacties

  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    En dat als door achter een bal aan te lopen maar mensen die onderzoek doen om mensenlevens te redden, goede doelen en verbetering voor het leven van onze planeet daar hebben ze geen geld voor, nu als hij graag zijn geld weggeeft voor wat oud ijzer dan zegt dat ook heel veel over dat wereldje. Iedereen doet natuurlijk wat hij wilt met zijn geld en niet hij maar de gekken die hem zoveel betalen zijn zot.
  • Noa Vekemans

    5 jaar geleden
    Volgens weet niemand die hier haat schrijft naar ronaldo dat een voetballer die 'zomaar tegen een balleke sjot' heel zijn leven heeft op gr offert voor zo een hoog miveau te halen. Die jongen is op zijn 14 weg gegaan van zijn ouders, helemaal alleen in een gastgezin. Je traint elke dag 1 of 2 keer en je kan amper of bijna niet op vakantie gaan. Mijn broer speelt in oud-heverlee leuven en zelfs hij kan mischien 1 week op vakantie gaan per jaar. En zelfs dat is nog iets anders...
  • Robert DE REU

    5 jaar geleden
    Mooi vindt ik hem allesbehalve, maar als je de centen hebt kun je geen betere investering doen, waarde zal pakweg na een 10 tal jaren bijna zijn verdubbeld, je kan natuurlijk pech hebben dat je hem tot moes rijdt, maar dan zal de eigenaar nog geen chocomoes moeten smeren.
  • Chris Vandenberghe

    5 jaar geleden
    Wilfried, Bugatti is geen Italiaanse auto, Het merk Bugatti is 1998 van Volkswagen overgenommen, en maakt deel uit van de Volkswagen groep. En in Duitsland zijn nog Autobahnen waar je sneller dan 120 km/uur kunnt en moogd rijden.
  • Jos driesen

    5 jaar geleden
    Afgunst, het lelijkste en zieligste wat er bestaat! Bah bah... ik denk dat hij van al de voetballers het meeste wegschenkt aan goede doelen. CR7 groots voetballer nog groter hart!!!