Action Images via Reuters
Volledig scherm
© Action Images via Reuters

Manchester United en Tottenham snuffelen aan Tielemans

Buitenlands voetbalLijntjes zijn uitgelegd. Beslissingen zijn er nog niet genomen, laat staan dat er al concrete voorstellen zijn overgemaakt, maar zowel bij Tottenham als Manchester United is de situatie van Youri Tielemans (21) intern besproken. 

15 reacties

  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Met een spits als Kane zou Thielemans ook bij Tottenham schitteren. Beter nog minstens één jaar bij Leicester blijven en daarna staan alle topploegen te springen om hem binnen te halen. PS: Ik heb altijd gedacht dat Liverpool de volgende stap zou zijn.
  • michel lauwens

    5 jaar geleden
    Frank vekemans, bij monaco werkte de spitsen zijn assist niet af die hij rondstuurde bij Leicester wel, als ze bij monaco dit wel hadden gedaan was hij nooit uitgeleend geweest. Man u zou voor hem ook niet goed zijn Leicester is de ideale ploeg voor hem
  • Bert Verhaegen

    5 jaar geleden
    Frank Vekemans, kenner van de interne keuken bij Monaco, dames en heren. Tielemans is gewoon goed bezig bij Leicester.
  • Erwin Lauwens

    5 jaar geleden
    Goed voor zijn ego, maar daarmee is ook alles gezegd. Bij zulke teams, zoals bij die topploeg uit de 'ligue1' zal hij rap zijn plaats kennen: tribune-centraal.
  • rudi van dijck

    5 jaar geleden
    Tielemans zit nu in een club waar hij thuis hoort. zijn mede maats lopen altijd de lege ruimte in. en dat is juist wat Tielemans nodig heeft. alles gaat daar veel sneller!! bij Monaco daar zat geen versnelling in het team (wandel voetbal) en daarmee speel je uwe tegenstander niet uit verband he. Tielemans moet lopende spelers rond hem hebben, dan is hij pas goed.