‘Familie’-actrice toont volgers de waarheid achter perfecte foto’s op Instagram

Jasmijn Van Hoof - ook bekend als Stefanie in Familie - legt in een Instagram-post uit hoe ze aan de perfecte foto komt. Maar dat ze eigenlijk liever spontane foto’s plaatst.

“Het is in scène gezet, goeie achtergrond gezocht, geposeerd, belicht, gefilterd, bijgesneden... Mijn rug brak bijna in twee van die pose en ik kon ze maximum vijf seconden aan één stuk volhouden. En voor deze foto goed genoeg was, zijn er nog zeker 70 in de vuilnisbak beland wegens “lelijk” “te veel buik” “kont moet dikker”. Zo zie ik er ook echt niet uit. Zo maak ik ook niet graag foto’s, want dat ben ik niet”, schrijft ze. Om haar boodschap kracht bij te zetten plaatste Van Hoof nog een tweede foto, eentje waar ze wel zichzelf is.

“Ik ben veel gelukkiger als ik mezelf toelaat om de vrouw te zijn op die tweede foto. Geen schaamte, geen “alsof”. Aanvaarden. Mijn lichaam aanvaarden zoals het er uitziet en zoals het met de tijd evolueert. Jezelf graag zien. Daar begint het eigenlijk allemaal mee.”

LEES OOK.Familie-actrices op vakantie in Turkije, maar in de zon liggen is er niet bij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

bekijk ook

Model toont hoe ze Instagramfoto’s bewerkt: “Instagram is niet echt”

Instagram-model laat zich van meest sexy kant zien onder douche, maar dat loopt gênant af

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen