© Landelijke Kinderopvang

© Landelijke Kinderopvang

© Landelijke Kinderopvang

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Landelijke Kinderopvang blaast 40 kaarsjes uit

Op zaterdag 27 april vierde Landelijke Kinderopvang het 40-jarig bestaan van onze dienst. De onthaalouders werden uitgenodigd in zaal Graaf van Loon in Stokkem voor een namiddag vol workshops en activiteiten.

Landelijke Kinderopvang

Er waren verschillende keuzemogelijkheden: linedance, handletteren, kennismaking met yoga, mandala’s tekenen, leer jezelf een manicure geven en een stadswandeling in Stokkem.

Nadien klonken de feestvierders met een lekker glaasje cava op het jubileum. De receptie werd opgeluisterd door onthaalouder Josiane Vanderheyden, een ervaren ‘tonpraatster’ met een hilarische monoloog van een ‘lieluk jonk’.

Er werd genoten van een lekker frietje van Wendy’s frietmobiel, een collega-onthaalouder uit Opglabbeek, en de feestvierders sloten de avond af met een heerlijk ijsje.

Het was een heel gezellige en leuke dag. Er werd gelachen, gedanst en gesmikkeld. Er waren momenten van uiterste concentratie, voeten die niet konden volgen, krampen in de handen en momenten van nostalgie. En er werd vooral heel veel gebabbeld.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer