Photo News
Volledig scherm
© Photo News

FT buitenland. Geen hersenschudding voor Vertonghen - Gladbach bevestigt transferplannen Thorgan Hazard

4 reacties

  • Carina Stulens

    5 jaar geleden
    Lukibakio...een van de zoveel miskleunen van Anderlecht. Heeft nooit de kans gekregen zijn kwaliteiten echt te tonen. Voor een habbekrats verkocht aan Charleroi die hem in dezelfde week doorverkochten voor een veelvoud. En inmiddels is zijn waarde nog gestegen. Of hoe Roger Vanderstock en vooral Herman Van Holsbeeck ervoor gezorgd hebben dat de club staat waar ze nu staat. De huidige situatie is helemaal niet de fout van Marc Coucke maar van zijn voorgangers hierboven genoemd
  • Johan Billiet

    5 jaar geleden
    Hopelijk blijft Lukebakio in Duitsland, kan hij zich nog verder ontwikkelen, het Franse voetbal stelt echt niet zo veel voor en daar kan ie enkel maar slechter worden...zoals het sterrenensemble van PSG. Is ook langzaam tijd dat onze supertrainer die toch maar niet in de belangstelling van de PL staat hem eens inviteert voor een matchke op internationaal niveau, en daar mag gerust zijn spitsbroeder met Spaanse roots ook bij..
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Musonda ......eeuwig belofte helaas ...
  • marc castermans

    5 jaar geleden
    De ene liep weg bij Anderlecht en de andere moest er vertrekken. Wat een verspilling van talent als je ziet wie nu bij Anderlecht voetbalt.