Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Charly Musonda Junior: het hobbelige parcours van een eeuwig talent

Buitenlands voetbal22 jaar is hij ondertussen, en nog steeds heeft Charly Musonda Junior geen potten kunnen breken. Na wisselende successen bij Real Betis en Celtic Glasgow, trekt hij meer dan waarschijnlijk voor het tweede jaar op rij op huurbasis naar Vitesse. Een terugblik op het hobbelige parcours van de meest bejubelde speler van ‘Generatie 1996'.

5 reacties

  • Baldr VanHoek

    5 jaar geleden
    Dit seizoen... komt die er wel.. er nu eenmaal spelers die heel veel moeten spelen om een niveau te halen... de vraag is buiten of binnen de ploeg?
  • Alysea Brabori

    5 jaar geleden
    Tielemans zal eens moeten lachen, kon ook op die leeftijd weg maar bleef bij Anderlecht en nu vaste waarde in PL bij Leicster en wss volgend seizoen nog stapje hoger maja papa Musonda wist het weer beter whahahaha
  • Peter Van mol

    5 jaar geleden
    Veel te hoge dunk van zichzelf. Kan dribbelen, zelf zichzelf dribbelen, maar dan stopt het. Is te tenger om mee te verdedigen als hij het al wil, is geen teamplayer omdat hij zichzelf de beste vindt. Gaat nooit doorbreken
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Het moet gewoon ook wat mee zitten in je leven. Trainers die je de kans geven om te spelen en vrij blijven van blessures. En als jonge speler heb je dat niet in de hand.
  • jan boden

    5 jaar geleden
    Zijn vader moest absoluut zijn cheque gaan innen bij Chelsea. Zijn goed recht maar dat ging ten koste van de carrière van zijn zoon. Junior had beter het parcours van Tielemans gevolgd, die 1 jaar jonger is, maar wiens carrière zoveel verder staat.