© Isopix

Glitter, glans en ruches: sterren schitteren op rode loper Billboard Awards

In Las Vegas werden woensdagavond naar jaarlijkse gewoonte de Billboard Music Awards uitgereikt. Sterren uit de muziek- en filmwereld trokken vooral veel outfits met glitter, glans en romantische accenten aan op de rode loper. Een overzicht van de leukste looks.

Glitter galore

Glitter op een rode loper, dat is meestal een stijlvolle combinatie. Zo dachten ook actrices Priyanka Chopra en Cobie Smulders erover. Beide dames dingen voor een jurk met zilveren glitterstroken met een V-decolleté. Bij Chopra maakte een hoge beensplit de Zuhair Murad Couture nog een tikkeltje sexier. Kelly Clarkson ging voor zwarte glitter, maar haar sandalen - ook met glitter - gaven de outfit een beetje kleur.

© Isopix

Een laagje glans

Als je wil schitteren heb je meer opties dan alleen maar glitters. Dat tonen onder meer actrice Olivia Wilde en Games of Thrones-ster Sophie Turner in een outfit met een glanzend laagje. De eerste ster hulde zich in een aansluitende gouden T-shirt jurk van Ralph Lauren. Turner ging dan weer voor shine in een jumpsuit met eighties allure van het Franse modehuis Louis Vuitton. Kaitlyn Dever pakte het sober aan met een glanzend zilverkleurig pak.

© Isopix

Romantiek met ruches

Zangeressen Taylor Swift en Sofia Carson leken op voorhand even met elkaar gekonkelfoesd te hebben over hun outfits. Beide dames kozen voor een lila jurk met een heleboel ruches voor een uiterst romantische look. De ‘Bad Blood’-zangeres koos voor kort met lange mouwen en een hoge kraag, haar concullega voor lang en een asymmetrische halslijn. Actrice Eva Longoria koos ook voor ruches, maar dan net iets strakker met een mix tussen romantiek en sexy à la Alberta Ferretti als resultaat.

© Isopix

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer