Screenshot BBC
Volledig scherm
© Screenshot BBC

Grootmoeder van kinderen die in Syrisch kamp vastzitten haalt BBC met emotionele oproep: “Ik hoop dat ik ze kan redden”

De BBC heeft een recent beeld vrijgegeven van een van de zes kleinkinderen van de Antwerpse Fatiha wier zes kleinkinderen nog altijd vastzitten in een Syrisch kamp. De peuter was er volgens haar moeder, die ook nog altijd in het kamp verblijft, op dat moment erg aan toe en moest naar het ziekenhuis gebracht worden. De 47-jarige Fatiha zag in 2013 zowel haar zoon als dochter met hun kinderen naar Syrië vertrekken.

16 reacties

  • Edgard Moens

    5 jaar geleden
    Dit zou een signaal zijn naar de jihadisten dat na hun dood voor de kinderen wordt gezorgd
  • Jan Verbruggen

    5 jaar geleden
    Spijt komt altijd als het te laat is. En wie gaat er voor die kinderen zorgen als men ze moest terughalen? Zij heeft er al twee grootgebracht die naar ginder vertrokken zijn. Misschien de volgende generatie ook klaarstomen?
  • Straight on No way back

    5 jaar geleden
    je had beter je dochter tegengehouden ipv ze in de des tijd aan te moedigen om naar daar te gaan! Maar neen nu komen bleiten en weer op onze kosten: NO WAY!
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    En toch blijven ze allemaal trouw aan die religie die de charia wil invoeren en mensen vermoord en verkracht omdat ze een ander geloof hebben. We leven in de 21ste eeuw, trouw aan een religie van de 7de eeuw, de Westerse beschaving verwerpen maar wel van de voordelen genieten.
  • Denis Stock

    5 jaar geleden
    Er zijn toch ziekenhuizen en medische verzorging, toch iets positiefs.