Albert Heijn roept vegetarische ‘Little Willies’ terug

© Albert Heijn

Albert Heijn roept namens de Vegetarische Slager B.V. de vegetarische worsten van het merk ‘Little Willies’ terug. In de worsten zitten mogelijk stukjes hard plastic, die verwondingen of verstikkingsgevaar kunnen opleveren.

pvm

Het gaat om ‘Little Willies’ (vegetarische worsten) van het merk: Vegetarische Slager, met minimale houdbaarheidsdatum THT 10/04/2019 tot en met 07/05/2019. De worsten werden verkocht tussen 23 maart en 30 april, zaten verpakt in een plastic tray met kartonnen sleeve, en wegen 160 gram per 6 stuks.

Albert Heijn vraagt haar klanten om dit product niet te consumeren en het terug te brengen naar het verkooppunt voor terugbetaling. Aanvraag tot terugbetaling per mail is ook mogelijk door een e-mail te sturen naar info@devegetarischeslager.nl, met als onderwerp: Little Willies, foto’s van de consumentenverpakking met een zichtbare houdbaarheidsdatum en het persoonlijk e-mailadres, waarop de consument instructies zal ontvangen voor het verkrijgen voor een vergoeding.

Voor bijkomende informatie kunnen consumenten contact opnemen met De Vegetarische Slager via info@devegetarischeslager.nl of telefonisch via 0031 30 266 0417.