belga/ voetbalimages
Volledig scherm
© belga/ voetbalimages

Hij dronk “hele fles cognac” uit en liep plots veld van Ajax op om keeper te lijf te gaan, later moesten Wesley en zijn ouders onderduiken

Buitenlands voetbalWesley van Wilsem was 19 jaar en stomdronken toen hij op 21 december 2011 het veld betrad om AZ-doelman Esteban een karatetrap te verkopen. 30 jaar stadionverbod, 10.000 euro boete en zes maanden gevangenisstraf waren zijn straf. Acht jaar later lijkt de Nederlander weer op het rechte pad te zitten.

8 reacties

  • Michael van Boven

    5 jaar geleden
    Iemand die ongewapend op de grond ligt schoppen is nooit normaal. Ook niet als je schrikt. Als je dat wel vindt dan mis je wat hersencellen.
  • Paul van de velde

    5 jaar geleden
    Roken wordt overal ten stelligste afgeraden en zelfs verboden, alcohol daarentegen wordt met de meeste reclame gepromoot. Geen enkele politicus die tegen alcohol is. Begrijpelijk als je de neuzen van die mensen eens van naderbij bekijkt. Zelfs de blauwe en gele hebben rode neuzen.
  • Bert Verhaegen

    5 jaar geleden
    Waarom is dit na acht jaar plots nieuws? Waarom krijgt iets uit Nederland, waar ik als Belg weinig zaak mee heb en acht jaar geleden niets van had gehoord plots zoveel aandacht: Het Laatste Nieuws.
  • Dave Janssens

    5 jaar geleden
    En wat gaat Emma dan misschien dopen met mensen die volgens haar "geen meerwaarde" hebben? Birkenau?
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    mensen met veel alcohol in het bloed doen gekke, domme dingen.Ik weet niet hoe het afgelopen is met die keeper,maar ik denk dat die 2de schop die van de rode kaart was.Bij die eerste had er hem niks gekregen,trouwens heb ik al spelers in filmpjes rood zien krijgen om een hond of een gans over de omheining te werpen en dat was zelfs niet schoppen op een gek?Alhoewel die gek zijn actie niet te rechtvaardigen is met zat zijn(als je weet dat je niet meer weet wat je doet in die toestand )