Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Niet alleen haat via sociale media: ‘Temptation’-Laura van fiets getrapt

TVSinds haar deelname aan ‘Temptation Island’ wordt Laura overspoeld door kritiek en commentaar. De kijkers vinden haar ‘doodsaai’, omdat Laura tijdens de uitzendingen elke vorm van verleiding uit de weg gaat en ze volgens hen eerder een pretbederver lijkt dan leuk gezelschap. De haat waarmee Laura te maken krijgt, beperkt zich blijkbaar niet meer tot het internet: onlangs werd ze naar eigen zeggen door een kijker van haar fiets getrapt.

18 reacties

  • Marcel Peeters

    5 jaar geleden
    Stille waters diepe gronden. Ik denk dat Laura helemaal niet saai is. Ze speelde het spel op haar eigen manier. Wat is daar mis mee? Laag van mensen die haar daarop aanvallen. Gewoon omdat dit meisje karakter en respect heeft.
  • Kim Ruijsen

    5 jaar geleden
    Lieve Laura, trek u al die commentaar niet aan. Alleen mensen zonder een eigen leven of degene die zo “saai” zijn dat ze zelf niets te vertellen hebben geven kritiek. Ik vind het trouwens degoutant dat je van je fiets gevallen bent door een of andere kinderachtige pummel! Dat ze schelden op internet is belachelijk en dom maar fysieke aanvaringen zijn erover! Hou je sterk meid! Je bent een topgriet!
  • Denis Van den broeck

    5 jaar geleden
    Hoe dat mensen toch kunnen doen dat gaat van kwaad naar erger laat die gewoon gerust en als ge ze niet wilt op t.v.dan kijk je toch naar een ander programma . Ik vind dat knap dat ze elke verleiding uit de weg gaat!!!!
  • Mark Peeters

    5 jaar geleden
    Dus omdat ze aan de verleiding weerstaat is ze saai??? Dus jullie vinden elkaar bedriegen dan normaal? Moest ik vrijgezel zijn ik zou gerust met haar op date willen tenminste geen dat na 2 dagen al een jeukende onderkant heeft ....
  • Kimberly Schoups

    5 jaar geleden
    Ze was misschien niet het feestbeest van de bende , maar ik vind dat ze gewoon gedaan heeft hoe ze zich voelde . Roger en zij zijn uit elkaar . Ten minste niet door op een ander te zitten maar , door te beseffen dat dit niet is wat ze willen in een relatie . Kan je van vorige temptations niet zeggen !