© AFP

"Melania en Barron verhuizen niet mee naar het Witte Huis"

De vrouw van Donald Trump, Melania, en zijn zoon Barron zullen na zijn inauguratie in januari niet meer verhuizen naar het Witte Huis in Washington. Dat melden de populaire Amerikaanse krant ‘New York Post’ en showbizzsite TMZ.

boj

Bronnen binnen de entourage van Trump beweren dat Melania Trump zeker tot en met juni in een penthouse de Trump Tower in Manhattan, waar het hele gezin momenteel woont, blijft . Ze zou daar samen met Barron (10), haar enige kind, verblijven. Hij gaat momenteel naar een privéschool in de wijk Upper West Side, en Melania wil hem niet wegrukken uit zijn sociale leven. De veiligheidsmaatregelen zullen wel opgetrokken worden.

“Melania en Barron hadden al een hechte band, en die is de afgelopen maanden nog closer geworden”, klinkt het. “De laatste maanden zijn erg lastig geweest voor Barron, en daarom Melania zijn jonge leven niet helemaal overhoop halen.”

De nieuwe first lady zal er niet voor kiezen om in de schijnwerpers te staan. Wel zal ze geregeld naar Washington D.C. reizen, onder meer voor officiële verplichtingen.“Melania zal haar man wel voor de volle honderd procent steunen en zal doen wat van er van een echte first lady wordt verwacht.”

Het is niet uitgesloten dat Melania en Barron op het einde van het schooljaar toch nog naar het Witte Huis verhuizen, maar die plannen zijn niet concreet.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER