Ann Van Elsen.
Volledig scherm
Ann Van Elsen. © Instagram

“Ze luisteren niet en ik ga elke dag in de fout”: Ann Van Elsen laat moederhart spreken

ShowbizzHet moederschap is niet altijd rozengeur en maneschijn. Vraag dat maar aan ex-miss Ann Van Elsen (39), die op Instagram openhartig haar verhaal doet. Ze vertelt er uitgebreid over de moeilijkheden en valkuilen waar ze dagelijks mee te maken krijgt als mama.

4 reacties

  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Ik kan maar één zaak zeggen hierop , denk eerst goed na over kinderen vooralleer je eraan begint. Maar ja, het verstand zit soms vanonder en dan is het te laat , als je eens moest weten hoeveel kinderen er worden geboren die echt gepland waren dat zouden er heel weinig zijn . En dan daarna maar klagen .
  • Boer Harms

    5 jaar geleden
    Je moet een kind kweken vanaf dat het in de Maxi-cose ligt. En ze zoveel niet verwennen. Mooi zijn is niet genoeg om een kind op te voeden.
  • Peter Segers

    5 jaar geleden
    Onvoorwaardelijke liefde van een ouder naar een kind is zowat intrinsiek, het mooiste er bestaat. Echter is geweten dat het onvoorwaardelijk geven op termijn, de positie is die het meest misbruikt wordt en het minst gerespecteerd wordt.. Verstand en gedrag leren ons dat nabijheid én afstand, het meest kans geeft op een waarderende reactie.. Maar gevoelens zijn sterke zelfstandigen en trekken zich van die wijsheid vaak weinig aan.. liefste Ann en alle liefhebbende ouders...
  • Gerda Heyndrickx

    5 jaar geleden
    Misschien toch wat meer tijd vrijmaken met de meisjes.