Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Geen Champions League-finale voor Antwerp Giants: Tenerife maatje te sterk in Sportpaleis, zondag volgt de troosting

Champions League basketbalGeen Champions League-finale voor de Antwerp Giants. In het Sportpaleis toonde de Spaanse topper Tenerife zich een maat te sterk: 70-54. Zondag om 15u volgt de troosting tegen het Duitse Bamberg om de derde stek. 

10 reacties

  • Karel Van Beeck

    5 jaar geleden
    Persoonlijk spel kan voordelen geven maar ook nadelen. In dit geval waren het nadelen!
  • Stef Cleuter

    5 jaar geleden
    De Giants hebben een prachtig parcours afgelegd; spijtig dat deze wedstrijd werd verloren, maar je moet een kat een kat noemen: dit Tenerife was duidelijk sterker dan onze Giants. Niettegenstaande is deze jonge groep Giants-spelers mee van de beste van de laatste jaren. Ik hoop ten stelligste dat de troosting wordt gewonnen - een derde plaats in een Europese competitie is een waar succes, daar zouden toch vele ploegen voor tekenen, niet?
  • Tino Laenen

    5 jaar geleden
    Bravo Giants!
  • Robert Vandepaer

    5 jaar geleden
    Wil de giants een proficiat wensen voor dit mooie seizoen.begrijp de negatieve reacties niet.voor deze jonge groep een heel goed resultaat,zie daarbij ook de budgetten welke de club heeft.de slechte commentaar die enkele geven hebben weinig kennis die niet zien dat er een betere tegenstrever op het terrein staat en dat aanvaarden.
  • Johan Wouters

    5 jaar geleden
    Jeroen Cloet je bent een zagevent. Kan je niks positief zeggen ?? Een bomvol sportpaleis voor een basketbal match is toch zalig Beetje minder negatief zijn doet geen pijn