Ibe
Volledig scherm
Ibe © videostill

Winnaar ‘Voice Van Vlaanderen’ is volgens Alex met Ibe (17) nu al gekozen: “Al wie dat niet hoort, heeft stront in zijn oren”

Nu is de strijd om de nieuwe ‘Voice Van Vlaanderen’ écht losgebarsten. De eerste liveshow zorgde meteen voor grote woorden uit Alex Calliers mond. Van hem mag Ibe (17) van team Koen zijn winnares van vorig seizoen, Luka, opvolgen. “En wie dat niet hoort, heeft stront in zijn oren.”

22 reacties

  • Louise Heerinckx

    5 jaar geleden
    Ibe is een natuurtalent, dat hoort iedereen toch? Of hij wint weet ik niet.... Wel dat de winnaar dit jaar in team Koen zal zitten, want -sorry- Bart had sowieso voor Karim moeten kiezen, die Petra was er wel door geweest. Dit seizoen waren de enige goede naar mijn mening: Karim, Wannes, Ibe, Petra and that’s it! De rest trekt allemaal op niet veel vergeleken met vorige seizoenen, jammer......
  • Joan Lute

    5 jaar geleden
    Van Karim gaan we absoluut nog horen. Het is niet omdat je wint dat je dit in succes kunt omzetten. Natalia was tweede na Peter Evrard en van de winnaar hoor je niets meer in tegenstelling tot Natalia. Ik zie Karim nog terug komen en Wannes wordt door vtm als tegenhanger van Laura geboomd.
  • Peggie Van Audenhove

    5 jaar geleden
    Ibe is uniek en zou gewoon moeten blijven zoals hij is; niks restyling. Ik maak mij wel grote zorgen om de gezondheid van Koen Wouters. Hij ziet er echt niet goed uit. Hopelijk is hij ok en zoniet hoop ik dat alles goedkomt. Maar dit terzijde. Ibe steekt met kop en schouders boven alle anderen uit, een modieuze bril of kapsel gaan daar niets aan veranderen maar wel afbreuk doen aan zijn eigenheid. Laat die jongen zijn eigen stijl bepalen.
  • Teresa Guglielmi

    5 jaar geleden
    @ Annemie Monard: Waarom zou Ibe moeten gerestyled worden???? Hij is een échte artiest, geen meelopertje !
  • Annemie Monard

    5 jaar geleden
    Jammer dat hij nu reeds de "de doodverfde " winnaar is, zeker naar de andere kandidaten ! Trouwens hij mag misschien wel 'de voice ' hebben hij mag ook eens gerestyled worden , want daar is veel werk aan ! Jani wrijft zich nu al in zijn handjes