Photo News
Volledig scherm
© Photo News

We gebruiken steeds meer data, en Proximus profiteert

Het stijgende dataverbruik is een goede zaak voor Proximus. Hoewel de telecomgroep qua omzet teleurstelde, overtrof Proximus de winstverwachtingen dankzij de klanten die steeds meer data slurpen.

18 reacties

  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Met de gekende prijsafspraken tussen de operatoren zullen de tarieven er zeker niet op verlagen.
  • Patrick Verbelen

    5 jaar geleden
    Proximus is de telecomoperator met de grootste opbrengst per gigabyte ter wereld, zo blijkt uit een rapport van onderzoeksbureau Tefficient. Ook Telenet/BASE en Orange staan in de top tien. De analisten constateerden dat Proximus maar liefst 107 keer meer verdiende dan Jio uit India, de operator met de laagste omzet per gigabyte. Met een stijging van 77 procent was Orange de snelste Europese groeier. Orange lanceerde in februari vorig jaar het eerste volledig 'onbeperkte' mobiele abonnement.
  • Schepkens Hendrik

    5 jaar geleden
    Alle operatoren zijn dikke afzetter met al die zever over verschillende tarieven voor bellken smsen en data. Denk je dat het enig verschil is zodra het tegen de mast aan loopt zijn het allemaal eentjes en nulletjes hoor.
  • Rudy Huybens

    5 jaar geleden
    ik zit voor mijn smartphone bij orange, 15€/maand en 4Gb data verkeer. wat je niet gebruikt gaat naar volgende maand. heb zo al een totaal van 11Gb opgespaard :) voor internet zit ik bij EDPnet. 35€/maand vaste telefoon inbegrepen en geen datalimiet :)
  • Arend Donderbusser

    5 jaar geleden
    Johan vande velde je vergeet wel even dat wij die glasvezel al betaald hebben... met ons belastinggeld toen Telenet nog een overheidsbedrijf was. Zodra alles er lag werd het verkocht aan de Amerikanen, en nu betalen we nogmaals een belachelijk hoog bedrag voor het gebruik van reeds door ons betaalde infrastructuur. Zo gaat het keer op keer. Word wakker.