REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Cristiano Ronaldo spreekt over het leven naast en na zijn voetbalcarrière: “Coach worden na mijn pensioen? Ik sluit het niet uit”

VoetbalGisteren behoedde hij Juventus nog van een nederlaag in de derby tegen Torino. Vandaag haalt Cristiano Ronaldo alweer het nieuws na een interview met het Spaanse ‘El País’. De teneur: de Portugees zegt niet neen tegen een trainerscarrière.

3 reacties

  • marc germeau

    5 jaar geleden
    Grote ex voetballers worden zelden goeie trainers. CR7 is een lege doos, nee dus. Carlos S: Messi op eenzame hoogte, ja, want die scoort 3 geiale goals per jaar. Maar CR7 is een top 10tje waard, meer niet. Voetbal is niet alleen scoren hoor. Indien wel, waarom zouden Beckenbauer, Sammer of Cannavaro dan de Ballon d'or gekregen hebben ?
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Cristiano Ronaldo moet nooit coach worden, of de spelers moeten, net zoals hem zijn, ontzettend veel tijd in zichzelf steken. Alle (ex) collega's van Cristiano Ronaldo zeggen het zelf, ze hebben nog nooit een voetballer meegemaakt die zo hard werkte als Cristiano Ronaldo om iedere dag beter te worden. Die instelling heeft hem gebracht waar hij thuis hoort, de absolute top. Samen met Messi staat hij op eenzame hoogte, waar geen enkele andere (ex) voetballers in de buurt komen.
  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    Bespaar ons van zo een dikkenek als coach in het voetbal. We hebben met Zidane al meer dan genoeg !