Elizabeth Hurley en haar zoon Damian
Volledig scherm
Elizabeth Hurley en haar zoon Damian © RV

Zoon Elizabeth Hurley ziet erfenis aan zijn neus voorbijgaan: opa wil hem onterven omdat hij buiten het huwelijk geboren is

CelebritiesHet ziet ernaar uit dat Damian Hurley, de zeventienjarige zoon van Elizabeth Hurley (53) en zakenman Steve Bing (54), naar een aanzienlijke erfenis mag fluiten. Zijn grootvader, miljonair Peter Bing, wil hem uit zijn testament schrappen omdat Elizabeth en Steve niet getrouwd waren toen ze Damian kregen. 

3 reacties

  • Peggie Van Audenhove

    5 jaar geleden
    Anthony vbd: het is niet zijn vader die de jongen wil onterven maar wel zijn grootvader (de vader van zijn vader dus). Hij beschouwt hem niet als zijn kleinzoon omdat zijn ouders nooit getrouwd zijn en hij de jongen nooit heeft ontmoet.
  • Anthony van der Borght

    5 jaar geleden
    Iemand dat alles krijgt wat hij vraagt.. en hopen dat als zijn vader sterft de erfenis voor hem is de miljoenen.. het is niet omdat je niet getrouwd bent dat het vaderschap niet wettelijk is . Ik weet niet hoe het daar aan toe gaat . Maar logisch gezien als de vader sterft is het normaal voor de zoon . Hij heeft hem erkent als zoon. Maar de vader kan de zoon onterven als alles op papier staat zal het zo zijn !!!
  • paul piens

    5 jaar geleden
    Wat een oen, die jongen is en blijft toch zijn kleinzoon ook al waren diens ouders niet getrouwd.