© Roger Dreesen

Twee keer diamanten huwelijksfeest

De zussen Christine en Mia Paredis huwden op dezelfde dag, namelijk op 12 mei 1959. Dat diamanten huwelijksfeest, zestig jaar, werd dit weekend in familiekring gevierd.

RDr

Zus Mia (87) vond haar liefde in Bocholt en huwde op 12 mei 1959. De gelukkige was Jules Vanaken (89). Jules en Mia trokken naar Gruitrode en kregen er samen vier kinderen, Jules was heel zijn leven landbouwer en kreeg hierbij de steun van zijn Mia. Sinds een jaar wonen Mia en Jules in het rusthuis in Bocholt.

Christine (84) stapte precies op dezelfde dag in het huwelijk als haar zus Mia. Ook precies zestig jaar geleden, maar dan met Jef Nysen (92). Christine en Jef brachten samen in Tongerlo drie kinderen groot. Jef was zelfstandige in de bouw en kon voor ondermeer zijn administratie rekenen op de stiptheid van zijn Mia. “Met de steun van onze vrouwen hebben we een schoon leven gehad”, klinkt het bij de jubilarissen. De beide echtparen vierden het voorbije weekend dus een dubbel diamanten huwelijksfeest, samen met hun kinderen en kleinkinderen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer