Camille Demyttenaere en Jean Hocke reizen de wereld rond en laten iedereen meegenieten.
Volledig scherm
Camille Demyttenaere en Jean Hocke reizen de wereld rond en laten iedereen meegenieten. © @backpackdiariez

Belgisch koppel maakt van reizen fulltime job en laat iedereen meegenieten met adembenemende foto’s

ReizenOngerepte bountystranden, avontuurlijke expedities en romantische kiekjes die zo uit een sprookje van Duizend-en-een-nacht lijken te komen: wie het Instagramaccount @backpackdiariez van de Belgische Camille Demyttenaere (32) en Jean Hocke (34) bekijkt, kan niet anders dan wegdromen. Een goed jaar geleden zegden ze allebei hun succesvolle job in de Londense zakenwereld vaarwel om fulltime de wereld rond te reizen. En daar hebben ze nog geen seconde spijt van gehad.

38 reacties

  • Yentl Jehouligans

    4 jaar geleden
    Aan alle mensen die denken dat het zo gemakkelijk is ... doe het dan zelf. Zorg dat je altijd up-to-date bent, zorgt voor je volgers, werkt tot laat in de avond om je sponsors en partners de perfecte foto te bezorgen, urenlang aan het editen bent, oplevert hoewel het weer slecht is en nog zoveel meer. Het is een echte job, hard werken.
  • Veronique Grenier

    5 jaar geleden
    Fantastisch wanneer je als koppel de zelfde passie kan delen, en van je passie je werk kan maken.
  • herman de genst

    5 jaar geleden
    Knap maar ik begrijp dat allemaal niet zo goed , in mijn jonge jaren moest men gewoon hard werken om iets te bereiken , en nu hoeft men dank zij de media enkel geluk en kennis van de nieuwe technologie te hebben om een luxe leven te leiden .
  • Leopold Vanhoof

    5 jaar geleden
    Zijn er nu werkelijk mensen die hun tijd verdoen om die te volgen? Arme, arme wereld.
  • christianne bruyland

    5 jaar geleden
    reizen maakt je leven zoveel meer waard, cultuur opsnuiven, lokale gewoontes ontdekken, gelijkgestelde zielen vergezellen...daarvoor heb je niet steeds een vliegticket nodig, het kan op zoveel manieren gebeuren, ook overnachten hoeft niet steeds een hotelkamer te zijn, het zijn deze mogelijkheden en keuzes die je heel vaak met je voeten op de grond houden, ik genoot in ieder geval van de foto's, al dan niet aangepast