Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Meyrem Almaci (Groen): “N-VA voorspelde catastrofe na VN-migratiepact. Wel, waar blijven al die migranten?”

VerkiezingenGroen-voorzitter Meyrem Almaci (Groen) trekt in een interview met De Zondag scherp van leer tegen de N-VA en de houding van de partij in het migratiedebat. “De N-VA voorspelde een catastrofe na het VN-migratiepact. Wel, waar blijven al die migranten?”, klinkt het onomwonden.

42 reacties

  • Toin Buter

    5 jaar geleden
    Almaci, je zou eens de RAI moeten kijken. Elke dag komen er honderden mensen per boot naar Europa. Omdat de media in België er niet over uitzend wil niet zeggen dat ze niet komen. Het zuiden van Italië is overspoeld door azielzoekers. Onhoudbare situatie. Italië heeft al verschillende keren om hulp gevraagd aan Europa. Maar Europa kijkt naar de andere kant zoals u. En dan zo praten. U zou zich samen met andere Europese leiders moeten schamen om de situatie zo te laten escaleren.
  • Marko Decandt

    5 jaar geleden
    Almaci, u ziet niet goed zeker? Hoeveel zitten er hier al niet?
  • diane colman

    5 jaar geleden
    Een van de stomste uitdrukkingen die ik van een politieker heb gehoord.... de vreemdelingen lopen overal in elke stad. De Belgen voelen zich niet meer thuis in eigen land... Maggy heeft haar handen vol om opvangplaatsen te realiseren EN het Noordstation is een vuilnisbelt geworden EN ze blijven maar komen in gans Europa en Belgie staat op hun verlanglijst....
  • erik vl

    5 jaar geleden
    Mevr. Almaci , de werkende Belg ziet ze wel, en ziet het ook iedere maand in zijn loonzakje. Heel fijn dat uzelf aangeeft dat de mensen, zeker niet voor u moeten kiezen, maw. Opstappen is de boodschap !!!
  • Marcel Van Cauwenberghe

    5 jaar geleden
    Almaci loopt met oogappel op