REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

“Mobiel internet 5G kan weersatellieten blokkeren zodat ze zware stormen niet zien aankomen”

WeernieuwsDe komst van snel 5G internet kan ertoe leiden dat weersatellieten slechter gaan werken, waardoor het voorspellen van zware stormen in het gedrang kan komen. Die alarmerende waarschuwing komt van een grote groep internationale meteorologen.

23 reacties

  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    5G zal op volle snelheid werken voor bedrijven. En voor de overheid. Die dan echt haar Big Brother staat kan uitbouwen en je realtime overal kan volgen. Maar op heel beperkte kracht voor de burger. Die wel zal betalen voor de implementatie, de werking en het onderhoud. Want wanneer de burgers ook aan die snelheden gaan communiceren dan verliest de overheid de controle op de samenleving.
  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    We hoeven ons verder niet druk meer te maken over het milieu en onze gezondheid. Als deze G5 dodelijke straling (!) wordt uitgerold zal de doos van pandora hiermee definitief en onomkeerbaar zijn geopend. Dit is gewoon nefast voor alle levende organismen. Mens en dier, (flora). Nu zijn reeds heel veel problemen gaande die hun oorzaak vinden bij de steeds maar sterker en denser wordende global microgolfoven genaamd telecom...
  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    Is dit een teken om duidelijk te maken dat de huidige weersvoorspelling goed zijn, misschien maar ze worden daar de weermannen slecht en pessimistisch weergegeven
  • Katia Mistianes

    5 jaar geleden
    Neem deze waarschuwing van internationale meteorologen ernstig, aub. Deze 'vernieuwing' is géén verbétering. Stop deze opbod-waanzin, aub!
  • Tony Van De Perre

    5 jaar geleden
    Een verkeerde voorspelling is de schuld van 5G, dat De Boosere daar nog niet is opgekomen.