Honderden mensen toonden in het Nederlandse Vught hun respect naar de overledenen
Volledig scherm
Honderden mensen toonden in het Nederlandse Vught hun respect naar de overledenen © Peter De Bruijn

Terreurverdachten verstoren dodenherdenking in Nederland door ‘Allahoe Akbar’ te schreeuwen

In het Nederlandse Vught is een dodenherdenking verstoord door terreurverdachten in de plaatselijke gevangenis. Dat meldt het AD. Acht gevangenen worden voor zeker twee weken in de isoleercel geplaatst.

29 reacties

  • Lucien Mertens

    5 jaar geleden
    Maar die schreeuwers vragen (eisen) wel meteen respect als ze in dit oversofte, mouwvegende westen aankomen en meteen onze sociale reserves leegplunderen nietwaar...
  • Carl Peeters

    5 jaar geleden
    Daaraan ziet ge dat die maffen altijd blijven provoceren. De vlieger op en terug naar hun hel.
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Wij staan toch ook niet aan hun moskeeen te roepen ? respectloos en horen niet thuis in het Westen. In hun land een herdenking verstoren zou eindigen in de gevangenis met foltering en nadien doodstenigen. A la Shariawet.
  • Guy bogaerts

    5 jaar geleden
    Steek ze in kot zonder raam, en neem ze alles af. Als gevangenissen de hel op aarde waren waar men noodzakelijke middelen alleen krijgt door goed gedrag, dan waren er veel minder klanten. Hier zijn het hotels, daar straf je ze niet mee.Het ware gelaat van deze mensen komt weer boven. Zou ons ook nog minder kosten van de samenleving. Zet in elke Familie orde op punt, eventueel met wat hulp,en wat middelen. Al helft minder klanten. En zo de wereld elke keer een beetje beter maken. Begin aan kern
  • Danny Govaerts

    5 jaar geleden
    Gewoon zorgen dat er volgend jaar geen islamisten meer in die gevangenis meer aanwezig zijn .er zullen toch wel andere detentie plaatsen zijn ..en gedetineerde genoeg om die plaatsen op te vangen al was het tijdelijk.