Siska Schoeters
Volledig scherm
Siska Schoeters © Gregory Van Gansen/Photo News

Siska Schoeters: “Er bestaat écht wel iets als de borstvoedingsmaffia”

Een week nadat er een rel ontstond op sociale media nadat een redder van het Leuvense zwembad Sportoase een vrouw verboden had borstvoeding te geven op de trappen van het zwembad, spreekt Siska Schoeters zich uit over het voorval tijdens ‘Bij Vlaeminck’ op StuBru: “Er bestaat wel degelijk zoiets als de borstvoedingsmaffia”.

57 reacties

  • Gustaaf Van Zolder

    5 jaar geleden
    Prima verwoord Siska! Doe effe normaal allemaal...
  • Alain Heirman

    5 jaar geleden
    Borstvoeding is iets heel natuurlijks en schept een band voor moeder en kind. Maar het fatsoen ligt er in dat je het op een discrete manier doet en geen omstaanders ermee confronteert. Omstaanders hebben ook hun gevoelens. Moeten die mensen zich dan constant verwijderen. Het is gewoon een feministisch gedoe die onze maatschappij aan het aantasten is.
  • Linde Heeren

    5 jaar geleden
    Die mafia bestaat inderdaad , ik had zelf niet genoeg melkproductie en iedereen (die zelf borstvoeding had gegeven) deed me slecht voelen over dat ik overschakelde, maar de andere kant bestaat ook , iedereen die fles gaf deed me slecht voelen dat ik niet van het begin direct de fles gaf . het is een onderwerp waar ieder zijn eigen mening over hoort te hebben zonder die aan anderen op te dringen .
  • John Waldack

    5 jaar geleden
    Perfect verwoord, mijn vrouw heeft borstvoeding gegeven tot 19 maanden maar altijd gezorgd dat ze niemand kon storen hoe natuurlijk het ook is. Iedere moeder moet zelf beslissen om al dan niet en hoelang borstvoeding te geven.
  • Joske Vermeulen

    5 jaar geleden
    Awel Siska... respect voor jou duidelijke mening ! Ja toch, deel ervaring en laat moeders idd kiezen hoe en waar maar met respect voor elke situatie. Echter en vooral: laat dat moment in je jonge leven niet voorbij gaan door allerhande vooroordelen ! Doe wat moet en geniet van het moment als moeder... en gooi al die balast vd social media overboord !