anp
Volledig scherm
© anp

Agent vindt zwaar verwaarloosde jongetjes in flat: “Ze vertoonden dierlijk gedrag”

De politie in de regio Zaanstreek in de Nederlandse provincie Noord-Holland heeft enige tijd geleden twee verwaarloosde jongetjes gevonden, die in een flat opgesloten zaten. Dat zegt althans een politieagent in zijn column op Facebook. Hij vond ze op een bloedhete dag na een melding van een buurvrouw dat ze de jongetjes al de hele dag hoorde huilen. Flatbewoners in Purmerend denken dat de agent doelt op een incident vorig jaar bij hun in de flat. 

8 reacties

  • Hugo Bavré

    5 jaar geleden
    Opvoedingsleer zou ook een vak mogen zijn in de laatste jaren middelbaar. en of gezinszorg..
  • Michel Philippe

    5 jaar geleden
    Ik zeg dikwijls dat mijn hondje in het aards paradijs woont. Om zo iets aan te doen aan twee kleine jongetjes moet ge slechter zijn dan een dier. Praktisch alle dieren zijn beter.
  • censor

    5 jaar geleden
    Vertoonden dierlijk gedrag...daarvoor moeten ze al lang geen mensen gezien hebben, .of slechts dieren...heel vreemde zaak.
  • Leopold Vanhoof

    5 jaar geleden
    Zelfs 'n hond laat je uit, zo zie je maar wat 'n mensenleven heden ten dage nog waard is. En wie zou daar de verantwoordelijkheid voor dragen?
  • erhan kocman

    5 jaar geleden
    Ik hoop dat het jongens gezond en wel hun leven verder kunnen zetten en dat zulke gevallen nooit meer gebeurt zeer triestig.