© EPA-EFE

Timothy Castagne scoort en helpt Atalanta voorbij Lazio, Dennis Praet speelt 3-3 gelijk bij Parma

In de Serie A kwamen zondagmiddag twee Belgen in actie. Timothy Castagne speelde bij Atalanta en scoorde op het veld van Lazio, waar Atalanta uiteindelijk met 1-3 ging winnen. Ook Dennis Praet was op het veld te bewonderen: zijn Sampdoria speelde 3-3 gelijk bij Parma na een spannende wedstrijd.

In Italië won Atalanta met 1-3 bij Lazio, waar Jordan Lukaku nog altijd ontbreekt met een knieblessure en Silvio Proto op de bank zat. Timothy Castagne (58.) maakte de 1-2 met een schot laag over de grond. Parolo (3.) had Lazio tevoren vroeg op voorsprong gebracht, Zapata (22.) maakte gelijk. Djimsiti (76.) breidde in het slot nog uit tot 1-3.

Dennis Praet speelde met Sampdoria 3-3 gelijk bij Parma. Alves (2.) opende de score voor Parma, Quagliarella (28, 61.) en Defrel (38.) draaiden de rollen om en maakten er 1-3 van. De thuisploeg raapte toch nog een punt dankzij Kucka (67.) en Bastoni (72.). Beide teams eindigden de wedstrijd met tien man: in het slot kregen zowel Omar Colley (Sampdoria) als Juraj Kucka (Parma) hun tweede gele kaart en dus rood.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer