Op camerabeelden zag de politie dat Steve Bakelmans met het fietsmandje van Julie in de richting van het Albertkanaal wandelde. Het mandje werd bewust niet getoond op de beelden die de politie verspreidde.
Volledig scherm
Op camerabeelden zag de politie dat Steve Bakelmans met het fietsmandje van Julie in de richting van het Albertkanaal wandelde. Het mandje werd bewust niet getoond op de beelden die de politie verspreidde. © RV

‘Belangrijke getuige’ in verdwijningszaak Julie is nu moordverdachte: wat weten we over hem?

De scheepvaartpolitie heeft gisteren in het Albertkanaal het lichaam van de verdwenen Julie Van Espen (23) gelokaliseerd. Het parket liet meteen ook weten dat de eerder op de dag in Leuven opgepakte man zal worden voorgeleid voor moord. Het gaat om een 39-jarige die geen onbekende is voor het gerecht: hij heeft een zwaar strafblad. In de loop van de avond zou de verdachte zijn overgegaan tot bekentenissen.

130 reacties

  • DONALD VAN ROSSEM

    5 jaar geleden
    Eigenaardig dat er hier zijn die het opnemen voor een verkrachter en moordenaar.Dit gaat mijn petje te boven.
  • Roger Declercq

    5 jaar geleden
    Bart De Wever, in plaats van de post onderwijs te claimen in de volgende regering, kies voor justitie, daar kan je veel meer werk verzetten om de bevolking te beschermen en misdadigers uit de gemeenschap te verwijderen (afschaffen wet Le Jeune, bij beroep geen opschorting straf, ...)
  • Dennis Van Gossum

    5 jaar geleden
    Randdebiel Geens weet "WEER" maar eens van niks ! En by the way de moordenaar zijn naam is voluit is STEVE BAKI, als de media het niet wil vrijgeven dan doe ik het wel !
  • Ivo Janssens

    5 jaar geleden
    Het gerecht.... alles behalve recht. Het is O zo krom en wereldvreemd. Rechters, kom uit jullie ivoren toren en kijk eens verder dan je neus lang is. Advocaten van de daders, denk eens aan de slachtoffers en wat minder aan de centen. Schuldig = schuldig, no mercy. Pluim voor de hulpdiensten en politie voor de zoekactie en het pakken van de dader. Sterkte voor familie en vrienden.
  • Chris Marien

    5 jaar geleden
    Zo iemand loopt vrij rond ???????????