BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Genk-voorzitter Croonen rolt spierballen: “Niet weggeblazen door niveau Club”

Racing GenkAmbitieus, vol vertrouwen, maar zonder druk. Zo trekt RC Genk volgens voorzitter Peter Croonen zondag naar Jan Breydel voor de clash die Genk de titel kan opleveren.

18 reacties

  • bert waeyaert

    5 jaar geleden
    Carina Stulens, jij geeft geen commentaar. Je bent gewoonweg tegen Brugge. VAR correct? Mijn hoela. Handspel Mechele ? Fout van Van Damme op Openda. Twee maal buitenspel met misschien 2 cm ? Terwijl de UEFA dit beschouwt als non clear error. Tijdens de regulier competitie zuivere fout van Verstraete op Vanaken. Buitenspel van Cercle tijdens thuismatch. Ik raad je aan om het artikel op de site van het Nieuwsblad te lezen. Analyse : VAR is dė man van de Play off.
  • Peter Debrouwer

    5 jaar geleden
    VAR en arbitrage kunnen en zullen waarschijnlijk Club voor de vijfde maal op rij in de zak zetten ! Al weken duidelijk wie kampioen MOET worden ! Club zou te rijk worden als het weer de titel en de daar aan gekoppelde miljoenen van de CL zou pakken !
  • dirk govaerts

    5 jaar geleden
    Genk zou de verdiende kampioen zijn , echter als bestuursleden zich nu al profileren van wij zijn de kampioen en Club zou winnen volgende match .Hoop voor de spelers dan niet dat net dit gedrag verlammend zou gaan werken op hen . Hoop dat Clement die druk vanuit het bestuur bij zn ploeg weg kan houden. Beste Genk bestuur , u heeft zich tot nu toe steeds correct gedragen , verpruts het nu niet met eventuele grootspraak . Van een Club supporter
  • Roger Forier

    5 jaar geleden
    Ik hoop en verwacht Genk, maar.....het zou zo maar eens de wedstrijd op RSCA kunnen zijn die uiteindelijk over de titel gaat beslissen.
  • joseph Leysen

    5 jaar geleden
    Genk verdient het gewoon. Over de ganse competitie veruit de beste ploeg.