Disney
Volledig scherm
© Disney

‘Avengers: Endgame’ steekt ‘Titanic’ voorbij stevent af op absoluut filmrecord

Film‘Avengers: Endgame’ gaat nog steeds als een speer. De Marvel-film passeerde dit weekend de grens van 2 miljard dollar in de internationale box office. De superheldenfilm is pas de vijfde film die dat lukt, en geen enkele andere film deed dat ooit sneller.

5 reacties

  • Seppe Vervloet

    5 jaar geleden
    Johnny heeft gelijk Avatar is saai en niet memorabel, ik kan geen enkel personage noemen. De film duurt ook veel te lang en verdient de 3 uur die hij voor speelt niet
  • Iwan Cornet

    5 jaar geleden
    De tickets zijn ook een pak duurder dan vroeger. Kan dat er iets mee te maken hebben? Alleszins vind ik Avatar idd zelf ook niet zo wauw. Dusja :-)
  • Thomas Van Der Linden

    5 jaar geleden
    @Johnny Blijkbaar ben jij geen kenner van topfilmen want Avatar is en blijft een topper, is niet voor niets the number 1. Ik en zoveel miljoenen anderen kijken er naar uit om van de vervolgen te mogen genieten. Go Avatar go!
  • Ed Buun

    5 jaar geleden
    Die nieuwe films doen al de oude films in het niets verdwijnen. Gewoon fantastisch. Als ik naar zo een film ga kijken voel ik me terug 12-13 jaar. Ongelooflijk gewoon wat ze nu kunnen doen.
  • Johnny Verbist

    5 jaar geleden
    Eindelijk! Nu nog die barslechte film avatar voorbij steken zodat deze eens en voor altijd kan verdwijnen van die eerste plaats.