photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Pascal Smet (sp.a): “De Block moet erfenis Francken en Jambon opruimen”

Het Brussels gewest is bereid minister van Asiel en Migratie Maggie De Block (Open Vld) te helpen bij de zoektocht naar een oplossing voor de situatie aan het Noordstation in Brussel. "Ik ben blij dat Maggie De Block haar verantwoordelijkheid wil opnemen, maar zij zal de erfenis van Theo Francken en Jan Jambon moeten opkuisen", die een beleid van ontmenselijking hebben gevoerd. Dat heeft Brussels minister van Mobiliteit Pascal Smet (sp.a) verklaard in De Ochtend op Radio 1.

132 reacties

  • Cecarine De Smet

    5 jaar geleden
    Als deze mensen opgepakt en teruggestuurd worden van waar ze komen is het probleem opgelost, of anders hen per boot naar verenigd koninkrijk brengen, ze willen naar daar, dat zij het oplossen!! Nu moeten wij het voor hen doen. En aan de feiten dat ze het daar zo vuil en smerig maken zegt genoeg wie ze zijn!!! Dus regering tijd om in te grijpen. Of blijven jullie nu nog op jullie gemak zitten????
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    De Brusselse PS/sp.a regering heeft de vluchtelingen misbruikt om er een politiek spelletje van te maken tégen N-VA. Nu ze het deksel op de neus krijgen vlak voor de verkiezingen scheuft Smets de bal door naar het federale niveau. / Brussel moet dringend onder Vlaamse voogdij komen in een confederaal België.
  • florence vermeulen

    5 jaar geleden
    wat een prietpraat van DeSmet! De NVA deed alle moeite om de miserie, achtergelaten door de vorige regeringen, op te kuisen! Maar bij elk initiatief van NVA werd er met alle hens aan dek door de andere partijen boyocot acties opgezet!
  • Elke Celis

    5 jaar geleden
    Zó hard vuil spuien als Smet, dat kan alleen maar iemand met zero respect, zowel voor anderen als voor onze instituten. Daar kàn het inderdaad mislopen, maar da's nog altijd een gezamelijk werk van wetsopstellers, en NIET van diegenen belast met de taak om de wetten en richtlijnen uit te voeren, snotbel. Herinner uzelf aan de talloze keren dat Francken ertegen moest vechten, terwijl Jan en Klein Pierke zagen dat hij gelijk had.. En gij? Gij spuwt schaamteloos op iedereen!
  • censor

    5 jaar geleden
    Kunnen ze voorlopig geen verplaatsbare toiletten zetten, als is het maar voor de stank te minderen ...vroeger in steden deed men ook zijn behoefte aan de kant van de weg, nadien opgehaald door een "beerkar" die door de stad trok.