Elisabet is de mol
Volledig scherm
Elisabet is de mol © SBS

Zo kon je weten dat Elisabet de mol was

TVHet mysterie is opgeklaard: Elisabet is de mol. Achteraf is het uiteraard makkelijk praten, maar heel wat kijkers zaten toch op het juiste spoor. Via deze tips kon je erachter komen dat de spoedarts uit Edegem de boel belazerde.

20 reacties

  • Karla Desmet

    5 jaar geleden
    vond het een tof jaar. ik was in voorlaatste aflevering naar elisabeth overgestapt in plaats van axel. maar in de laatste aflevering deed axel weer zo vreemd, zeker met die das, dat ik toch maar weer naar hem ben overgelopen. ik vond dat het er zo bovenop lag aan haar gedrag... 't zal ook een taktiek geweest zijn. maar spannende tv momenten gehad. met dank.
  • adri edith

    5 jaar geleden
    Ze zenden uit wat ze willen he. Als er fouten zijn, kunnen ze dat er gewoon uit knippen. Het was een spannend jaar en proficiat aan Elisabet voor de moeilijke opdracht.
  • Boris Zoetkoek

    5 jaar geleden
    Potverdorie mannen, waarom moest dit nou op de voorpagina van jullie site worden geplaatst meteen de dag na de uitzending. Toch wederom weer genoten. Vergeleken met de Nederlandse versie is dit echt puur genot. Fantastische tv, fantastische groep en een presentator die zijn plaatst kent, maar toch van waarde is. Ga zo door!
  • Linda Maes

    5 jaar geleden
    Fantastisch mol jaar.
  • Frederik Vandevelde

    5 jaar geleden
    Het was overduidelijk in de aflevering waarin de spelers over het lot van de leugen moesten beslissen. Ook het allereerste dagboek was overduidelijk een vrouw